ایجاد انبار شناور و چابک سازی سیستم انبار

امروزه با رشد و توسعه کسب و کارها نیاز به داشتن فضای ذخیره سازی برای نگهداری، طبقه بندی و مدیریت کالاها بیشتر از پیش احساس می گردد. ایجاد روش های بهینه انبارداری متناسب با نوع هدف سازمان، چابک سازی سیستم در همه زمینه ها به خصوص در واحد انبار، دغدغه مسئولین و مدیران انبار ها می باشد. مدیران انبار ها همیشه به دنبال راه حل هایی می گردند تا بتوانند در صرف وقت و هزینه در نگهداری کالا صرفه جویی کنند. برای استفاده هر چه بیشتر از این روش می توان از نرم افزارهای مختلفی در سازمان بهره گرفت .اجرای این روش برای همه انبارها امکان پذیر می باشد اما ممکن است نرم افزار های مورد استفاده آن سازمان متفاوت باشد. یکی از اساسی ترین ویژگی های انبار شناور استفاده حداکثری از فضای در دسترس  ، اجرای FIFO بصورت 100 درصدی ، عدم اتکا به شخص و جلوه و نظم در انبار می باشد.

متداول ترین مشکلات در قسمت مدیریت انبار و اموال شامل موارد زیر می شود:

– انباشته شدن زیاد قطعات کهنه
– به هم ریختگی قفسه های انبار
– موجودی زیاد قطعاتی که استفاده نمی شوند
– محدودیت کمدها و قفسه انبار ها
– قطعات مهمی که موجودی آنها در بازار کم بوده و زمان نسبتاً زیادی را برای تهیه مجدد آنها باید صرف نمود.
– عدم شناخت همه اقلام پر مصرف و سیکل های مصرف آنها

در صنعتی که بوسیله نگهداری واکنشی یا breakdown اداره میشود، معمولا انبار قطعات یدکی بسیار شلوغ بوده و در زمانی یکسان ، شرکت در حال خرید قطعات جدید برای تجهیزاتی است که اخیراً از کار افتاده است. اغلب موارد درصد بالایی از اتلاف زمان و هزینه مربوط به قطعات یدکی و استفاده شده ایست که در انبار وجود دارند.
زمانی که در بخش انبار و اموال شناور، سیستم به سوی استراتژی هوشمند کوچ می کند، دارای ساختاری برنامه ریزی شده و زمانبندی شده می شود. سازماندهی انبار و اتصال آن به سیستم سفارشات خرید، عملیات، نگهداری و تعمیرات سی مستر باعث میشود تا تمام اقلام دسته بندی شده، امکان بروز رسانی موجودی انبارها را بر اساس اقلام دریافت شده از بخش سفارشات خرید، قطعات و ملزومات مصرفی ثبت شده در بخش عملیات و نگهداری و تعمیرات بسیار راحت تر  صورت گرفته و می توانید لیست تمام اقلامی را که وارد و یا خارج از شناور میشود را مشاهده نمایید